ТАҒАМ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ 2
пәнінің
1 межелік бақылау сұрақтары
1. Тамақ өнеркәсіптерінің салалары мен технологиясына сипаттама
2. Тамақ өнімдерінің шикізаттарын өңдеу әдістері
3. Тамақ өнімдерін жылумен өңдеу және өңдеу барысындағы құбылыстар
4. Тамақ өнімдерін консервілеу
5. Тамақ өнімдерін стерилдеу және кептіру әдістері
6. Ұнның арнайы технологиясы
7. Қамыр жетілуінің түзету жолдары
8. Нан-тоқаш өнімдерін дайындаудың жылдамдатылған технологиясы
9. Нан өндірісіндегі қоспалар
10. Макарон өнімдерінің қазіргі кездегі технологиясы
11. Кондитер өнімдерінің жалпы сипаттамасы
12. Помадалы кәмпиттерді алудын арнайы технологиясы
13. Қанттың әр түрлілігі