Тамақ өндірісінің ресурс үнемдеу технологиялары
1 аралық бақылау
13. Тағамданудың халықтың денсаулығына әсері
14. Азық түлік өнімдерінің заманауи тенденциялары
15. Тамақтану және экология мәселелері
16. Қоршаған ортаның және адамзаттың биологиялық тепе-теңдігі
17. Минералды жеткіліксіздік және адам денсаулығы
18. Балық консервілері мен пресервтері өндірісіндегі ресурсты үнемдеу
19. Балық консервілері. Балық пресервтері
20. Субөнімдерді өңдеу технологиясы
21. Балық консервілері мен пресервтерінің ақаулары
22. Балық консервілері мен пресервілерін буып-түю, маркілеу және сақтау
23. Ет және ет өнімдері. Сойылған мал еттері. Құсты сою
24. Құсты союдың технологиялық операциялары мен орындалуы