Союға қабылдау

Скачать

Мал шаруашылық өнімдерінің технологиясы және стандартизациясы
пәнінің 5В120200 -Ветеринариялық санитария мамандығының 4 курс студенттеріне арналған 2-ші межелік бақылау сұрақтарының тізімі.

1. Қояндарды сою технологиясы мен гигиенасы.
2. Ауыл шаруашылық құстарын өндеу гигиенасы және технологиясы Құс өндейтін кәсіпорындар. Сойылатын ауылшаруашылық құстары. Тасымалдау және қабылдау.Союға қабылдау.Сояр алдында байқау.
3. МЕС СТ талаптары бойынша ірі қара, қой, жылқы, шошқы ұша қондылығын анықтау.
4. Мемлекттік стандарт бойынша дайындалатын сүтке және сүт өнімдеріне қойылатын талапттар.
5. Әр түрлі малдардың қондылық категориясына байланысты ұшалардың сойыс шығымы
6. Сүт және ашытылған сүт өнімдерінің сапасын бағалауда қолданылатын мемлекеттік стандарттар.
7. Тері-үлбір және техникалық шикізаттарды өндеу технологиясында қолданылатын стандарттар.
8. Құстарды механизирленген өндірістерде негізгі технологясы және гигиенасы.
9. Жабайы жануарлар, түйе ұшасын және мүшелерін ветеринариялық қарау әдістері.
10. Қой жүніне аранлған МЕСТ.
11. Тері шикізатына арналған МЕСТ.


Скачать


zharar.kz