Тамақ өндірісінің ресурс үнемдеу технологиялары
II Аралық бақылау
1. Адамзаттың негізгі мәселесі- халықты азық түлік өнімдерімен қамтамасыз ету.
2. Тағамдық өнімдердің сыртқы тауарлық түрін жақсартатын тағамдық қоспалар.
3. Өнімнің физика-химиялық қасиетін және құрылымын өзгертетін және дәмі мен иісіне әсер ететін тағамдық қоспалар.
4. Тағамдық өнімдердің сақтау мерзімін ұзартатын тағамдық қоспалар және өңдеу әдістерінің ақуызға әсері.
5. Тағамдық өнімдердің технологиясындағы майдың маңызы.
6. Тағамдық қоспалар туралы жалпы мәліметтер.
7. Тағамдық қоспалардың қауіпсіздігі
8. Өнімдер технологиясы ғылымының дамуы және пайда болуы.
9. Құсты союдың технологиялық операциялары мен орындалуы.
10. Ет және ет өнімдерін тіке булану арқылы кептіру.