Мал азығын дайындау технологиясының жолдары

Скачать

Екінші рубеждік бақылау сұрақтары
1. Құнарлы азықтандыруына қойылатын талаптар
2. Жем-шөпті дайындау технологиясы
3. Жайылымды тиімді пайдаоану жолдары
4. Пішен дайындау тәсілдері
5. Түрлі дақыл пішеннің құрамы
6. Шөп ұнын дайындау
7.Сүрлм дайындау
8. Сүрлемге салынған шикізатқа қрйылатын талаптар
9. Мал азығын өндеу технологиясы
10. Көп жылдық шөптердің түрлері
11. Ұзақталған азықтарға баға беру
12. Шалғындық өсімдіктерге сипаттама
13. Мал азығын дайындау технологиясының жолдары
14. Сүрлем сапасын бағалау
15. Тамыртүйнек сапасын бағалау
16. Дәнді азық сапасын бағалау
17. Қатаң азықтарды дайындау технологиясы
18. Азық өндіру еліміздің экономикасының өркендеуіне ауыл шаруашылығынан алынатын өнім әсері
19. Жайылымның өнімділігін анықтау
20. Азықтың негізгі қасиеттері


Скачать


zharar.kz