Пән: Тамақ өнімдерінің сапасын эксперттік бағалау
Мамандық: 6М073500 - Тағам қауіпсіздігі
2 Аралық бақылау
1. Дүниежүзілік сауда ұйымы
2. Тамақ өнімдерін сақтау мерзімі
3. Сараптама жүргізу
4. Қауіпті тамақ өнімдерін жою
5. Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігіне әсер ететін технологиялық әдістер
6. Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы ҚР заңы
7. Тамақ өніміндерінің биологиялық құндылығы
8. Тамақ өнімдеріне қосылатын биологиялық белсендi қоспалар
9. Тамақ өндірісіндегі көмекші заттардың сапасы
10. Тағамдық қоспалардың сапасы
11. Тамақ өнiмiндерін бақылап отыру
12. Тамақ өнiмiнiң қауiпсiздiгi саласындағы техникалық регламент
13. Тамақ өнiмiндерінiң энергетикалық құндылығы
14. Тамақ өнімідерінің сапасын сараптауды мемлекеттік реттеу
15. Тамақ өнiмдерiн өндiрудегi объектiлер