Құс өңдеу өндірістеріндегі қалдықсыз технологиялар
1-нұсқа
15. Құс етінің жетілу кезеңдері
16. Құс етін жақсарту жолдары
17. Факторлардың әсерінен құс еттерінің өзгеріске ұшырауы
18. Құс етінің қасиетінің өзгеруі
19. Құс етінің құрылысның өзгеруі
20. Етті пісіру кезінде ұйып қалу өзгерістері
21. Құс етінен жасалған өнімдерді пісіру барысындағы тағамдық құндылығының өзгеріске ұшырауы
2-нұсқа
22. Етті пісіру кезіндегі құрамының өзгеруі
23. Буда пісіру
24. Ет және ет өнімдерінің түсінің өзгеруі
25. Ет өнімдерінің иісі мен дәмін қалыпқа келтіру
26. Ақуызды қоспаларға жалпы сипаттама
27. Құрама ет өнімдерінің өндірісінде ақуызды қоспаларды пайдалану туралы ғылымдардың жұмысын талқылау
28. Факторлардың әсерінен құс еттерінің өзгеріске ұшырауының себептері