Қоғамдық тамақтануда қолданылатын балық өнімдерінің технологияларының дамуы мен болашағы

Скачать

Қоғамдық тамақтану және арнайы тағайындалатын өнімдерін сақтаудың қазіргі кездегі технологиясы пәнінен 2-ші аралық бақылауға арналған тапсырмалар.

А) Слайд. Төмендегі тақырыптар бойынша слайд жасаңыз. (слайдтың көлемі 10-12 беттен кем емес болуы шарт, орындалған жұмысты қорғау)

1.Балық шикізаттары мен балық өнімдерінің сақталуына әсер ететін химиялық, микробиологиялық үрдістер;
2.Балық өнімдерін сақтауға арналған жаңа технологиялық әдістер;
3. Балық өнімдерін кептіруге, ұзақ сақтауға арналған табиғи және химиялық қоспалар.

Б) Эссе. Төмендегі тақырыптарға эссе жазыңыз. (Құжатты әрлеу БӨЖ талаптарына сәйкес болуы шарт, эссе көлемі 300 сөзден кем болмауы тиіс).

1. Қоғамдық тамақтануда қолданылатын балық өнімдерінің технологияларының дамуы мен болашағы;
2. Қоғамдық тамақтануда қолданылатынбалық өнімдерінің жаңа технологиялары;
3. Қоғамдық тамақтануға арналған тамақтарға қосылатын қоспалардың жіктелуі мен олардың дамуы.

Құрастырған: аға оқытушы Игенбаев А.К.


Скачать


zharar.kz