Ашытылған көкеніс шырындары

Скачать

АШЫТУ ӨНДІРІСІНІҢ БИОТЕХНОЛОГИЯСЫ 2 пәнінен
1 межелік бақылау сұрақтары

1 Спирттен жасалған өнімдердің косплексті қолданылуы және қалдықтарды жүзеге асыру.
2 Азық түлік емес шикізаттан спирт өндіру.
3 Синтетикалық әдіспен спирт өндіру.
4 Құрамында крахмалы бар шикізаттан спирт өндіру.
5 Үздіксіз қолданыстағы аппарат арқылы ректификацияланған спирт өндіру.
6 Брагоректификат арқылы спирт өндіру.
7 Сыра қайнататын өндірістің қалдықтарын қолдану.
8 Ликерлі арақ өндірісінің қалдықтарын қолдану.
9 Ашытылған көкеніс шырындары
10 Ашытылған жеміс шырындары
11 Квас өндіруде қолданылатын микроорганизмдер.
12 Нан квасының кемістіктері


Скачать


zharar.kz