Пән: Функционалды тамақ өнімдерінің инновациялық және қалдықсыз технологиясы
2 аралық бақылау
Халықты азық-түлікпен қамтамасыз етудің қазіргі кездегі жағдайы
Қазақстан халқының салауатты тамақтану саласындағы мемлекеттік саясаты
Инновация термині. Тамақтану саласындағы инновациялық технологиялар
Қайталама шикізат және қайта өңдеу қалдықсыз технологиясы
Функционалды азық-түліктің жіктелуі
Функционалды азық-түліктерді өндіруде пайдаланатын ингредиенттер
Функционалды тамақтану ғылыми негіздері. Тамақтанудың тұжырымдамалары мен теориялары
Теңдестірілген тамақтану теориясы
Адекватты тамақтану теориясы
Рационалды тамақтану теориясы
Аралас тамақтану теориясы