Екінші рубеждік бақылау сұрақтары:
1. Қой терісінің түрі
2. Қой терісін сыпыру
3. Терілерді консервілеу
4. Терілерді сақтау технологиясы
5. Елтірілік типтер
6. Қойдың шығу тегі
7. Қойдың биологиялық ерекшеліктері
8. Жүн талшықтарының морфологиялық құрылысы
9. Қойды қырқуды ұйымдастыру
10. Тері морфологиясы және гистологиялық құрылымы
11. Жүн талшықтарының типтері, олардың морфологиялық және гистологиялық құрылымы
12. Жүннің химиялық, физико-механикалық және технологиялық қасиеті
13. Жүн ақаулары және оларды болдырмау жолдары
14. Жүнді класқа бөлу және дайындау стандарттары
15. Жүн талшықтарының пайда болуы