Қоспа құрамын мөлшерлеу

Скачать

1-нұсқа

Өңдеу өнімдерінің тағамдық концентраттары мен қоспалары

21. Органикалық заттар:а) көмірсу;б) май;в) белок;г) Ферменттер;д) Витаминдер;
22. Стандарттау және сертификаттау туралы заң
23. Стандарттың құрылымы және оның түсініктері
24. Маркетинг жағдайындағы өнім сапасын басқару жүйесіндегі стандарттау
25. Өнімді штрихті кодтау.
26. Құрама жемде бидай шикізатының өңделуінің тереңдетілген технологиясы.
27. Бидай шикізатын карбомид және бентонитті дайындау;
28. Қоспа құрамын мөлшерлеу;
29. Біртекті қоспа алу үшін құрамдарды араластыру;
30. Алынған концентратты салқындату;

2-нұсқа

31. Концентратты ұсақтау;
32. Өнімді тараға салу және жіберу.
33. Карбомидті концентратты беру;
34. Кебектерді даярлау;
35. Тұздарды даярлау;
36. Басқа минералды шикізаттарды даярлау;
37. Қоспаларды беру;
38. Құрамдарды мөлшерлеу және араластыру;
39. Астық қорын сақтаудың ерекшеліктері
40. Астық сақтауда технологиялық және химиялық өзгерістер


Скачать


zharar.kz