Бірінші рубеждік бақылау сұрақтары
1. Мал шаруашылығында азық өндірудің маңызы
2. Мал азықтарына сипаттама
3. Қазақстандағы далалық егіншіліктің дамуы
4. Өсімдіктердің өсіп-өну кезеңдері және тіршілігінің уақыттылығы
5. Азық өнімдерін көтеру жолдары
6. Қазақстанның негізгі азықтық өсімдіктерінінң азықтық құндылығын бағалау
7. Азық дайындау технологиясы
8. Ең арзан мал азығын дайындауды ұйымдастыру жолдары
9. Далалық түрлері мен шабындық азықтардың түрлері. Оның биологиялық ерекшеліктері
10. Азық өнімдерінімен танысу
11. Пішен дайындауды ұйымдастыру
12. Бір жыл ішінде бір жерден екі өнім алу әдістерін өндіріске енгізу жолдары
13. азық сапасын бағалау жолдары
14. азық дайындау әдістері
15. Мал толыққұнды азықтандыру кезіндегі азықты дайындау жолдары
16. Мал азығының түріне мінездеме
17. Шаруашылықтағы мал азықтандыру міндеттері
18. Бидай өндіру технологиясы: өсу фазасын зерттеу
19. Сұлы қара құмық өсіру технологиясымен танысу және зерттеу
20. Мал азығы өндірістік теориясымен танысу