Екінші рубеждік бақылаудың сұрақтары:
1. былғары және тондық-мех шикі затының шығу көздері, оның түрлері және топтары.
2. Мал өнімінің шикі затына қысқаша сипаттама
3. Былғары-мехтың шикі затының классификациясы
4. Шикі терінің құрылысы
5. Шикі терінің химиялық құрылымы
6. Тері жабынының құрылысы
7. Түк жабының құрылысы
8. Шаштың гистологиялық құрылысы
9. Түк жабынының товарлық қасиеті
10. Тері жабынының товарлық қасиеті
11. Терінің бүтіндей товарлық қасиеті
12. Терінің салмағын және көлемін анықтау
13. Былғары және тондық затын өңдеу
14. Былғары шикі затының түрлері
15. Бағалы мехтің шикі затының түрлері.
16. Түтікше әдісімен теріні сыпыру
17. Тұтастай әдісімен теріні сыпыру
18. Теріні майсыздандыру
19. Теріні алғашқы өңдеу
20. Теріні сыпыру әдістері.