1-нұсқа
Өңдеу өнімдерінің тағамдық концентраттары мен қоспалары
1. Микробиологиялық талдаудың мақсаты
2. Микробиологиялық сараптамалық талдаудың сынау әдістері
3. Ауру қоздырушы бактериялар
4. Ұнның органолептикалық көрсеткіштері
5. Ұнның физико-химиялық көрсеткіштері
6. Клейковина
7. Металлдық қоспалардың мөлшерін анықтау
8. Макарондық бұйымдардың қышқылдылығын анықтау
9. Нан өнімдерінің қышқылдылығын анықтау
10. Өнімнің сапасын бағалау әдісі және сақтау температурасы
2-нұсқа
11. Өнімнің ылғалдылығы және күлділігі
12. Тағамдық құндылық
13. Энергетикалық құндылығы
14. Биологиялық құндылық
15. Физиологиялық құндылық
16. Оргонолептикалық ( түйсіктік) құндылығы
17. Тамақ өнімдерінің сіңімділігі
18. Тамақ өнімдерінің сапалылығы
19. Азық – түлік өнімдерінің химиялық құрамы
20. Бейорганикалық заттар:а) Су;б) Минералды қосылыстар