1 аралық бақылау сұрақтары:
1. Ашытқы клетксының биохимиялық мүмкіндігі.
2. Ашытқы өндірісіндегі технологиялық процестерінің негізгі мәні және стадия сатылары.
3 Спирт өндірісіне арналған шикізат.
4 Спирт өндірісі үшін қолданылатын микроорганизмдер.
5 Спирт алудың периодты әдісі.
6 Спирт өндірісінің үздіксіз әдісі.
7 Солод өндіру технологиясы.
8 Сыра өндіру технологиясы.
9.Шарап жасаудағы ашытқы.
10. Жүзiм және жемiс жидек шарап технологиясы.
11. Коньяк Спиртiнiң алуы.
12 Өңдірістің технологиялық сулбасы.
13 Қамырды дайындау тәсілдері.
14 Қамырды илеу және ашыту.
16 Қамырды бөлу. Нанды пісіру.
16 Нанды шығару
17 Консервілеу тәсілдері.
18 Жеміс - жидектер консервілерінің классификациясы.