Мал шикізат өнімдерін сертификаттау пәнінің 5В120200 - Ветеринариялық санитария мамандығы бойынша студенттерге арналған бірінші аралық бақылаудан сұрақтар тізімі
1. Сертификатталатын шикізаттарға қойылатын негізгі талаптар.
2. Сертификация жөніндегі халықаралық ұйымдар.
3. Сертификаттаудың мақсаттары. Сертификаттаудың негізгі мақсаты.
4. Өнімді міндетті сертификаттау тәртібі. Міндетті сертификаттау тәртібі неден тұрады. Сертификацияға сынау сынамалардан жргізіледі.
5. Өнімді ерікті (өз еркімен) сертификаттау тәртібі.
6. Тұтынушыға арналған ақпарат. Тағам өнімдері
7. Өнімнің сәйкестігін растау тәртібі. Жалпы талаптар
8. Техникалық реттеу туралы заң
9. Сертификациядағы негізгі ережелер және талаптар
10. Сертификация жөніндегі мемлекеттік органның қызметі (іс-әрекет)