Аралық бақылауға арналған сұрақтар
Дәнді дақылдарды сақтаудың ерекшеліктері
Астықты сақтау және сапасын арттырудағы технологиялық тәсілдер
Дәнді дақылдарды сақтаудың технологиялық тәсілдері
Сорбциялық құбылыстар сипаттамасы
Астық қабылдау мен орналастырудың технологиялық негіздері
Астық сапасын арттырудағы технологиялық тәсілдер
Дәнаралық кеңістігіндегі ауа астық құрамына әсерін тигізуі
Базистік және шектелген кондициялар
Астықтың әрбір партиясының әртүрлі жағдайда сақталуға төзімділігі
Астық қабылдау кәсіпорындары
Астықты қоймаларға дұрыс орналастыру
Астықтың әрбір партиясының сапа көрсеткіштері
Тұқымдыққа арналған дән
Сақтау барысында орын алатын физиологиялық құбылыстар
Астықты екінші тазарту не үшін қажет?
Жүгері сабақтарын өңдегенде басқа астық түйірлеріне қарағанда қандай ерекше үрдістер пайдаланылады?
Дәннің өніп кетуі
Тұқымдық дәнді сақтау
Сортты тұқым партияларын қабылдау
Тұқым өнгіштігі мен өну энергиясына әсер ететін себептер
Деннің температурасы
Бұршақтұқымдастар дәндері микроортанизмдермен зақымдануы
Термофильдің астыққа тигізетін зияны
Астық сақтау шарттары және оған күтім жасау тәсілдері
Фитогенді микроортанизмдермен зақымданған астық түйірлер
Пассивті салқындату
Активті салқындату
Афлатоксиндер дәнде пайда болуы
Күріште кездесетін токсиндер
Жылу бөлетін физиологиялық және микробиологиялық үрдістер нәтижесі
Жаппай қызуы
Тік қабатты қызуы