Шикізат пен жартылай фабрикатқа анықтама бер

Скачать

Пән: Қоғамдық тамақтану орындарындағы сервисті ұйымдастыру
1 Аралық бақылау
1. Қоғамдық тамақтану кәсіпорындарының негізгі функцияларын ата
2. Кулинарлық өнім шығаратын кәсіпорынның формаларын ата
3. Кәсіпорындарды өнім өндіруі бойынша қалай ажыратады?
4. Шикізат пен жартылай фабрикатқа анықтама бер
5. Өңделуіне байланысты қандай жартылай фабрикаттар болады?
6. Дайын тағам технологиялық процесі қандай стадиядан тұрады?
7. Өзіндік өнім деп қандай өнімдерді айтады?
8. Қандай өнімдер сатып алынған тауар деп аталады?
9. Шикізатпен жұмыс істейтін кәсіпорынның технологиялық процесінің схемасын атаңыз.
10. Қызмет көрсетудің негізгі әдістері мен формаларымен танысу


Скачать


zharar.kz