Сойыс малдарының ұшаларын өңдеу технологиясы

Скачать

 Мал шикізатын дайындау пәні бойынша 05080200 Мал шаруашылығы өмімдерін өндіру технологиясы мамандығы, төртінші курс ТЖ-205 тобының студенттеріне арналған бірінші рубеждік бақылау сұрақтары

1.Ірі қара малының сүтінің құрамы және биологиялық ерекшеліктері және халық шаруашылығындағы маңызы.
2.Ірі қара малының сүтін дайындау және алғашқы өңдеу.
3.Жылқы сүтінің құрамы, биологиялық ерекшелігі және халық шаруашылығындағы маңызы.
4.Бие сүтін алғаш өңдеу және қымыз дайындау технологиясы.
5.Түйе сүтінің құрамы және биологиялық ерекщелігі және дайындау технологиясы.
6.Қой мен ешкі сүтінің құрамы және биологиялық ерекшеілігі және дайындау технологиясы.
7.Сойыс малының жалпы сипаттамасы және малдың қоңдылығын анықтау.
8.Сойыс малын бордақылау.
9.Сойыс малдарын тасымалдау және қабылдау, союға дайындау.
10.Малды сою және сойылған малдарды алғашқы өңдеу.
11.Мал ұшасының қоңдылығын анықтау.
12.Ауыл шаруашылық малдарының терісін алғашқы өңдеу және тасымалдау.
13.Қаракөл қой тұқымының елтірісін дайындау және алғашқы өңдеу.
14.Қой жүнін қырқу,өңдеу және дайындау.
15.Түйенің жүнін қырқу, өңдеу және дайындау.
16.Ірі қара малының сүтінің химиялық құрамы.
17.Жылқы мен түйе сүтінің химиялық құрамы.
18.Қой мен ешкі сүтінің химиялық құрамы.
19.Шошқа сүтінің химиялық құрамы және биологиялық ерекшелігі.
20.Ірі қара малдарын сауу технологиясы.
21.Жылқы мен түйені сауу технологиясы.
22. Ірі қара малының ұшасының қоңдылығын анықтау.
23.Қой мен ешкі ұшасының қоңдылығын анықтау.
24.Шошқа ұшасының қоңдылығын анықтау.
25.Жылқы ұшасының қоңдылығын анықтау.
26.Түйе ұшасының қоңдылығын анықтау.
27. Ауыл шаруашылық малдарын союға дайындау және сою технологиясы
28.Сойыс малдарының ұшаларын өңдеу технологиясы.
29. Сойыс өнімдерін ветеринарлық-санитарлық қадағалау
30.Етті таңбалау әдістері.


Скачать


zharar.kz