Микробиологиялық көтерілу

Скачать

Мамандық: 6М072700 – Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Пән: Тамақ өнімдерін өндіру технологиясы
1 Аралық бақылау
1. Шикізатқа, етке, майға, субөнімдер мен өсімдік шикізатына қойылатын талаптар.
2. Дайын өнімге қойылатын талаптар.
3. Қалбыр ыдыстарына қойылатын талаптар.
4. Балық консервілерінің сапасын бақылау қалай жүргізіледі?
5. Балық консервілерінің негізгі бақыланатын химиялық көрсеткіштерін ата.
6. Балық консервілерінің негізгі бақыланатын физикалық көрсеткіштері қандай?
7. Балық консервілерінің негізгі бақыланатын микробиологиялық керсеткіштері қандай?
8. Балық консервілерінің сапасын жогарылату үшін қандай шаралар қолдану қажет?
9. Сүт консервісінің сапасына қойылатын стандарт талаптары.
10. Сапалық көрсеткіш анықтамасының әдістері.
11. Сүт консервісін өңдеудің технохимиялық бақылауы.
12. Сүт консервісін өндіруде бақылау қай стадияда жүргізіледі?
13. Консерві өнімдерінің сапсалық көрсеткіштері қандай?
14. Консерві өнімдеріне қандай санитарлы - гигиеналық қауіпсіздік шарттар қолданылады.
15. Көтерілу кезінде газ табиғаты қалай анықталады.
16. Консерві өнімдерінде металл өзгеруіне не әсер етеді?
17. Консерві өнімдерінде металл анықтаудың қандай әдістері бар?
18. Көтерілу (қақпақ томпаюы ) түрлері.
19. Жалған көтерілу .
20. Физикалық көтерілу.
21. Негізгі көтерілу.
22. Химялық көтерілу.
23. Микробиологиялық көтерілу
24. Қаңылтыр қалбырлардағы белгілер мен жазуларды оқи білу
25. Консерві өндіріснде қолданылатын ет шикізатына қойылатын талаптар


Скачать


zharar.kz