Астық өнімдерінің функционалды өнімдерін өндірудің
технологиясын жетілдіру
I Аралық бақылау
1. Функционалды өнімдер туралы жалпы мағлұматтар.
2. Өңдеудің дәстүрлі тәсілдері.
3. Функционалды өнімдердің адам капиталының дамуына әсері.
4. Өнімдер технологиясы ғылымының дамуы және пайда болуы.
5. Тамақ өнімдерінің бұзылу себептері.
6. Қазақстандағы өсімдіктердің өнімдерін өңдеу және сақтаудағы ғылымның қазіргі уақыттағы дамуы мен анализі.
7. Астықты сапалық бақылау.
8. Астықты және оның өнімдерін микробиологиялық талдау.
9. Астық түйірдің гигроскопиялық қасиеті.
10. Биологиялық факторлар.