Мәйекті ірімшіктер

Скачать


1 аралық бақылау сұрақтары:

1 Азық-түлік өнеркәсібінің негізгі мақсаты.
2 Азық-түлік өндірісіне арналған шикізаттар
3 Сүттің химиялық құрамы(ақуыздар, майлар, көмірсулар)
4 Сүттің технологиялық қасиетіне химиялық құрамы қалай әсер етеді?
5 Стерильденген сүт технологиясының ерекшеліктері.
6 Қалпына келтірілген сүт дегеніміз не?
7 Сүтқышқылды сусындардың өндірісінде қолданылатын ұйытқылар.
8 Сүтқышқылды сусындардың жалпы технологиясы.
9 Йогурт өндірісінің технологиясы.
10 Бифидобактериясы бар сүтқышқылды сусындардың ерекшеліктері.
11 Қаймақ өндіру әдістері.
12 Сүзбе өндірудің қышқылдық әдісі.
13 Сүзбе өндірудің мәйекті-қышқылды әдісі.
14 Ірімшік түрлері. Мәйекті ірімшіктер.
15 Ірімшік өндірудің негізгі технологиялық операциялары.
16 Ірімшік массасын өңдеудің жоғары, орташа және төмен температуралы ірімшіктері?
17 Сары майдың түрлері (дәстүрлі химиялық құрамдағы).
18 Араластыру әдісі арқылы сары майды өңдеу
19 Жоғары майлылықты қаймақ арқылы сары майды өңдеу?
20 Майлы кілегейлерді жасау арқылы майды өңдеу?


Скачать


zharar.kz