Тағамдық өнімдерінің құрамының және технологиялық процестерін модельдеу және оптимизациялау
2 межелік бақылау сұрақтары
1. Рецептураны жобалаудың қазіргі амалдары мен негізгі этаптары
2. Күрделі көп құрылымды иағам өнімдерінің рецептурасын жобалаудың негізі этаптары
3. Тағам өнімдерінің рецептурасын жобалаудың әдістемелік анализдері
4. Рецептураның автоматизирленген есебі мен оптимизациясы үшін бағдарламалық қамтамасыз ету
5. Қандай белоктар лайықты болып табылады? Олар не үшін қолданылады?
6. Фунционалдық тағам өнімдерінің майлықышқылдық құрамын жобалау немен байланысты? Гипотетикалық лайықты май дегеніміз не?
7. Тағам өнімдерінің алмастыруға келмейтін нутриенттермен байтудың негізгі принциптерін келтіріңіз.
8. Шұжық өнімдерінің рецептурасын есептеу.
9. Крахмалдық өнімдердің рецептурасын есептеу.
10. Қатты сырлардың рецептурасын есептеу.