Тамақ өндірісінің ресурс үнемдеу технологиялары
1 аралық бақылау
1. Тамақ өндірісінің ресурс үнемдеу тиімділігі
2. Адамзаттың негізгі мәселесі- халықты азық түлік өнімдерімен қамтамасыз ету
3. Тағамданудың халықтың денсаулығына әсері
4. Азық түлік өнімдерінің заманауи тенденциялары
5. Тамақтану және экология мәселелері
6. Қоршаған ортаның және адамзаттың биологиялық тепе-теңдігі
7. Минеральды жеткіліксіздік және адам денсаулығы
8. Азық-түлік технологиясы ғылымының дамуы және пайда
болуы және заманауи технологиясы
9. Өнімдер технологиясы ғылымының дамуы және пайда болуы
10. Тарихи аспектідегі тағамдық өндіріс саласының қысқаша сипаттамасы
11. Азық түлік өнімдерінің заманауи технологиясы
12. Адамзаттың негізгі мәселесі- халықты азық түлік өнімдерімен қамтамасыз ету