ТАҒАМ ӨНІМДЕРІН САРАПТАУ ӘДІСТЕРІ пәнінен
2 межелік бақылау сұрақтары
1 Полярометрия әдістерін зертханалық-өндірістік практикада қолдану
2 Кондуктометриялық зерттеу әдістерін зертханалық және өндірістік бақылауда қолдану
3 Хроматография теориясы. Хроматографиялық зерттеу әдістерінің жіктелуі
4 Газ және газ-сұйық хроматографиясы. Қолдану облыстары. Зерттеу құралдары
5 Сұйық және ион алмасу хроматографиясы. Қолданылатын құралдар
6 Шикізаттың және тағам өнімдерінің құрамын бақылау үшін ультр дыбыс қолдану
7 Тағам өнімдерінің құрылымдық-механикалық қасиеттері
8 Тағам өнімдерінің құрылымдық-механикалық қасиеттерін анықтау үшін қолданылатын құралдар