Бірінші рубеждік бақылау сұрақтары
1. Зоотехникалық есеп және талдау пәні және ол туралы түсінік
2. Зоотехникалық есеп және талдау пәнінің мақсаты мен мәні
3. Зоотехникалық есеп және талдау пәнінің мазмұны
4. Зоотехникалық есеп және талдау пәнінің міндеттер
5. Зоотехникалық есеп және талдау пәнінің басқа ауыл шаруашылық пәндерімен байланысы
6. Қазіргі экономикалық жағдайларда дамуы
7. Сынамаға алынатын азықтарға қойылатын негізгі талаптар
8. Шөптің орташа сынамасын алу
9. Сүрлем мен пішендеменің орташа сынамасын алу
10. Көк азықтың орташа сынамасын алу
11. Тамыржемістілердің орташа сынамасын алу
12. Құрама жемнің орташа сынамасын алу
13. Жемнің орташа сынамасын алу
14. Жүгерінің орташа сынамасын алу
15. Азықтық ашытқының, күнжара мен шроттың орташа сынамасын алу
16. Жанеуар тектес азықтар мен сулы азықтардың орташа сынамасын алу
17. Азықтарыд талдау және алғашқы ылғалдылығын анықтау
18. Гигроскопиялық ылғалдылықты анықтау
19. Азықтағы судың жалпы мөлшерін анықтау
20. Азықтың ылғалдылығын влогометрдың көмегімен анықтау
21. Азық құрамында азотты заттардың болуын анықтау
22. Кьельдаль әдісімен шикі протеин мен жалпы азотты анықтау
23. Барнштейн әдісімен азықтағы белокты азотты анықтау
24. Жұқа қабатты хроматография әдісімен амин қышқылдарын анықтау
25. Азықтағы шикі майды аныөқтау
26. Шикі маймен этил эфирінің экстрогенділігін анықтау
27. Шикі клечатканы Геннеберг және Штоман әдісімен анықтау
28. Азықтағы жедел еритин көмірсутегін анықтау
29. Азотсыз экстрактивті заттарды анқытау
30. Шикі күлді анықтау