Өндіріс негіздері

Скачать


2 аралық бақылау сұрақтары :

1. Санитарлы-гигиеналық экспертизаның классификациясын қарастырыңыз. Осы экспертиза түрін оның объектілерімен өзарабайланысын анықтаңыз.
2. Қоспалар не үшін арналған және олардың арналуларына байланысты қалай жіктеледі?
3. Санитарлы-гигиеналық экспертизаның әрбір түрлерін жүргізу үшін қандай негіздер қажет?
4. ВСЭ-ның мақсаты, міндеттері және объектілерін атаңыз.
5. ВСЭ жүргізудің қажеттелігіне негіздеме беріңіз және оларды жүргізу үшін қандай негіздер қажет?.
6. ВСЭ субъектілерін және олардың бағыныштылық ретін атаңыз.
7. Белгіленген нормаларды бұзғаны үшін қандай жауапкершілікке тартылады?
8. ВСЭ ақпаратпен қамсыздандырылуы үшін қандай құжаттар қажет?
9. ВСЭ-ның мақсаты, міндеттері және объектілерін атаңыз.
10. ВСЭ жүргізудің қажеттелігіне негіздеме беріңіз және оларды жүргізу үшін қандай негіздер қажет?.
11. ВСЭ субъектілерін және олардың бағыныштылық ретін атаңыз.
12. Белгіленген нормаларды бұзғаны үшін қандай жауапкершілікке тартылады?
13. ВСЭ ақпаратпен қамсыздандырылуы үшін қандай құжаттар қажет?
14. Тауарлық экспертиза жүргізуді ұйымдастырудың негізгі кезеңдерін атаңыз.
15. Тауарлы экспертизаның бағыты үшін қандай құжаттар қажет?
16. Тауарлы экспертиза жүргізудің негізгі кезеңінің маңызды операцияларын атап өтіңіз.
17. Тауарлы экспертизаны жүргізудің қорытынды кезеңін қалай рәсімдейді?
18. Сүт сапасына қойылатын талаптар, классификациясы және ассортименттері, буып-түю, маркерленуі, сақталуы. Ақаулар
19. Кілегей. Жалпы сипаттамасы, классификациясы. Өндіріс негіздері. Сапасына қойылатын талаптар, буып-түю, маркерленуі, сақтау мерзімдері.
20. Сүтқышқылды өнімдер. Классификациясы. Сапасына қойылатын талаптар, буып-түю, маркерленуі, сақталуы. Ақаулар.
21. Сырлар. Сапасына қойылатын талаптар, буып-түю, маркерленуі, сақталуы. Ақаулар.


Скачать


zharar.kz