1 рубеждык бақылаудын сұрақтары.
1. Биотехнологиялық өндірісінің микробиологиялық бақылаудың анықтамасы.
2. Микробиологиялық бақылауды жүргізу негізгі принциптері.
3. Микробиологиялық зертханасының стандартты түрі. Тағам өнімдерің бақылау зертханасының сипаттамасы
4. Санитарлы-көрсеткіш микроағзалардың ластау индикаторларының негізгі топтарының сипаттамасы
5. Тағам өнімдерін микробиологиялық бақылаудың әдістемелік қамтамасыз етуі
6. Микробиологиялық талдауға арналған тағам өнімдерінің сынасын таңдау және дайындау әдістері
7. Сүт және сүт өнімдерінің микробиологиялық талдау әдістері
8. Балық және балық өнімдерінің микробиологиялық талдау әдістері.
9. Кондитерліқ бұйымдарының микробиологиялық талдау әдістері
10. Жеміс және көкөністерді микробиологиялық талдау әдістері