Қой терісін сыпыру

Скачать

Бірінші рубеждік бақылау сұрақтары:
1. Жүн жайында жалпы түсінік
2. Тері морфологиясы және гистологиялық құрылымы
3. Жүн талшықтарының типтері, олардың морфологиялық және гистологиялық құрылымы
4. Жүннің химиялық, физико-механикалық және технологиялық қасиеті
5. Жүн ақаулары және оларды болдырмау жолдары
6. Жүнді класқа бөлу және дайындау стандарттары
7. Қой терісінің түрі
8. Қой терісін сыпыру
9. Терілерді консервілеу
10. Терілерді сақтау технологиясы
11. Елтірілік типтер
12. Қойдың шығу тегі
13. Қойдың биологиялық ерекшеліктері
14. Қойлардың интерьері
15. Қойды қырқуды ұйымдастыру


Скачать


zharar.kz