Аралық бақылауға арналған тапсырмалар (СӨЖ немесе слайдтар дайындау)
1. Тамақтанудың физиологиясы және биохимиясы.
2. Дұрыс тамақтану туралы ғылым.
3. Тұрғындардың денсаулығы және тамақтанудың мәселелері (проблемы).
4. Тамақтың негізгі компоненттері және құндылықты заттары.
5. Тамақ өнімдерінің тағамдық, биологиялық және энергетикалық құндылықтары.
6. Ем – дәмдік тамақтану.
7. Диеталық тамақтану.
8. Балалардың ем – дәмдік тамақтануы.
9. Балалардың тамақтануы.
10. Студенттердің тамақтануы.
11. Қарт адамдардың тамақтануы.
12. Аяғы ауыр және емізетін әйелдердің тамақтануы.
13. Интеллектуальды жұмыспен айналысатындардың тамақтануы.
14. Қолайсыз жағдайларды (во вредных условиях) жұмыс істейтіндердің тамақтануы.
15. Геродиетикалық тамақтану.
16. Шикідей, құрғақтай жеу.
17. Емдік ашығу.
18. Вегетариандық.
19. Модифицирлі өнімдер.
20. Бөлек (раздельное) тамақтану.
21. Алиментарлы аурулар және тамақтану.
22. Функциональды тамақтану.
23. Баланысты тамақтану.
24. Биологиялық белсенді заттар.
25. Арнайы тамақтануға арналған өнімдерді өндіру.