Сүтті гомогендеу

Скачать

АБ1
Тағам өнімдерінің сапасын қалыптастыру кезіндегі биотехнологияның рөлі.
Сүттің тағамдық және биологиялық құндылығы.
Сүттің биологиялық құндылығы.
Сүттің химиялық құрамы.
Сүттің липидтері.
Сүттің дәрумендері.
Сүттің минералдық заттары.
Сүттің физикалық қасиеттері.
Дайындалатын сүтке қойылатын стандарт талаптары.
Сүттің құрамы мен қасиетіне әсер ететін факторлар.
Химиялық факторлар.
Физикалық факторлар.
Биологиялық факторлар.
Сүтті механиалық өңдеу.
Сүтті тазарту.
Сүтті гомогендеу.
Сүтті бактофугирлеу.
Сүтті жылумен өңдеу.
Сүтті салқындату.
Сүтті пастерлеу.
Сүтті стерильдеу.


Скачать


zharar.kz