Токсинді заттардың ағзада таралуы

Скачать

Пән: Тамақ өнімдерінің сапасын эксперттік бағалау
Мамандық: 6М073500 - Тағам қауіпсіздігі
1 Аралық бақылау
1. Тамақ өнімдерінің сапа көрсеткіштері
2. Тамақ өніміндерінің қауіпсіздігін бағалау
3. Қауіп-қатердің көздері деп нені атауға болады?
4. Өнім жасалу тәсіліне қарай қалай бөлінеді?
5. Жалған өнім жасаушылар қаупі
6. Тамақ өнімдерінде химиялық қауіпті заттар қалай пайда болады?
7. Токсинді заттардың ағзада таралуы
8. Токсинді заттың ағзада таралуы қандай факторларға тәуелді?
9. Уланудың клиникалық кезеңдері
10. Зиянды зартар ағзаға әсер ету сипаты бойынша қалай жіктеледі?
11. Биологиялық қауіп-қатер
12. Зиянды заттардың әсерін жою жолдары
13. Тамақ өнімдерінде химиялық зиянды заттардың пайда болуы
14. Тамақ өнімдерінің қауіпсіздік көрсеткіштері
15. Азық- түлік өнімдерін өндірудің қазіргі кездегі тәсілдері


Скачать


zharar.kz