1 аралық бақылау сұрақтары:
1. Сақтау деген не?
2. Сақтаулығы леген не?
3. Шығын деген не?
4. Климаттық сақтау жағдайлары;
5. Санитарлы – гигиеналық сақтау режимдері;
6. Тауарларды орналастыру;
7. Негізгі болатын сақтау принциптері.
8. Тауарлы шығындардын классификациясы.
9. Сандык шығындар деген не?
10. Жаратылыс азаюынын себебі.
11. Сапалык шығындарға қандай процесстер әсер етеді?
12. Тағам өнімдерді сақтау кезінде өтетін физика-химиялык және физикалык процесстерін атандар.
13. Тағам өнімдерді сақтау кезінде өтетін химиялык процесстерін атандар.
14. Тағам өнімдерді сақтау кезінде өтетін биохимиялык процесстерін атандар.
15. Тағам өнімдерді сақтау кезінде өтетін микробиологиялык процесстерін атандар.
16. ақтау кезінде көкеніс және жемістердін массалык шығына не себеб болады.
17. Жаратылыс азаюын анықтағанда не қажет?
18. Орауыштын негізгі және косымша функциясын атандар.
19. Орауыштын элементтерін атандар.
20. Дрожжы клеткаларынын инактиверлеуіне ультрасәулелер қалай әсер етеді
21. Дрожжы клеткаларынын инактиверлеуіне кыздыру қалай әсер етеді
22. Майер реакицянын механизмы
23. Майер реакциясына әр түрлі факторлардын әсері