Тамақ өнімдерінің құрамындағы минералды заттар мен ферменттер

Скачать

Мамандық: 6М072700 – Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Пән: Тамақ өнеркәсібі саласындағы прогрессивті техника және технология
2 Аралық бақылау

1. Кілегей алу технологиясы.
2. Емдік-сауықтыру бағытындағы тамақ өнімдерінің прогрессивті технологиясы.
3. Нан және тоқаш өнімдерінің технологиясы. Олардың түрлері.
4. Құс еті. Химиялық құрамы. Сапасына қойылатын талаптар.
5. Ұннан жасалған тағамдар және кулинарлық өнімдер.
6. Ірімшіктің және ірімшіктен жасалған өнімдердің өндірісі.
7. Тамақ өнімдерінің құрамындағы минералды заттар мен ферменттер.
8. Малды сойғаннан кейін болатын автолизді өзгерістердің негізгі сатылары.
9. Балаларға арналған және диеталық консервілерді өндіру технологиясы. Олардың айырмашылығы.
10. Алкогольсіз және жеңіл алкогольді сусындар өндіру технологиясы


Скачать


zharar.kz