Ферменттердің классификациясы

Скачать

1 аралық бақылау сұрақтары:

1. Биологиялық препараттар дегеніміз не?
2. Сыра дайындау процесі?
3. Тағамдық қоспаларды пайдаланудың негізгі бағыттарын атаңыздар?
4. Ет және балық өндірісінде тағамдық қоспаларды пайдаланудың өзектілігі?
5. Тағамдық қоспаларды пайдалануға кім рұқсат береді?
6. Тамақ өнімдеріндегі Е (Еуропа) әрібі тұтынушыға не туралы ақпарат береді?
7. Тамақ өнімдеріндегі 50ррт өлшемі тұтынушыға не туралы ақпарат береді?
8. Нақты тамақ өнімдері үшін тағамдық қоспалар деңгейін қарастыру және бекіту мәселелерімен қандай ұйым айналысады?

9 Қандай өлшемдер бойынша тағамдық қоспалар классификациясы жасалады?
10 Ферменттік әсер ету механизмі?
11 Ферменттердің химиялық табиғаты
12 Ферменттердің классификациясы
13 Тамақ өнімдерін байытатын және сақтау мерзімін ұзартатын өсімдіктердің ББЗ?
14 Ет және балық өнімдерінің сақтау мерзімін ұзарту үшін эфирлі майларды, дәмдеуіштерді, грам оң микроорганизмдерді пайдалану?
15 Тағамдық қоспаларды классификациялау


Скачать


zharar.kz