Ұннан жасалған кондитерлік және аспаздық бұйымдардың технологиясы

Скачать

Қоғамдық тамақтану және арнайы тағайындалатын өнімдерінің технологиясы пәнінен 2-ші аралық бақылауға арналған тапсырмалар.

А) Слайд. Төмендегі тақырыптар бойынша слайд жасаңыз. (слайдтың көлемі 10-12 беттен кем емес болуы шарт, орындалған жұмысты қорғау)

1. Қоғамдық тамақтану өнімдері мен шикізаттарын органолептикалық, физика-химиялық, микробиологиялық, құрылымдық-механикалық зерттеу.
2. Ет және ет өнімдерінен, ауылшаруашылық құстарынан, үйректер мен қояндардан дайындалатын аспаздық өнімдердің, көжелердің, соустардың технологиялары.
3. Ұннан жасалған кондитерлік және аспаздық бұйымдардың технологиясы.

Б) Эссе. Төмендегі тақырыптарға эссе жазыңыз. (Құжатты әрлеу БӨЖ талаптарына сәйкес болуы шарт, эссе көлемі 300 сөзден кем болмауы тиіс).

1.Қоғамдық тамақтану орындарындағы ет және балық өнімдерінің заманауи технологиялардың ерекшеліктері;
2. Қоғамдық тамақтанудың негізгі даму алғышарттары;
3. Қоғамдық тамақтану өнімдерінің тағамдық қоспалармен байытылу бағыттары мен кемшіліктері.

Құрастырған: аға оқытушы Игенбаев А.К.


Скачать


zharar.kz