Жарма сипаттамасы

Скачать

Өңдеу өндірістерінің технологиясы пәнінен
2 аралық бақылау сұрақтары
1.Өңдеу өндірісі технологиясының даму перспективасы және қазіргі жағдайы.
2.Өңдеу өндірісі саласында инновациялық қызмет пен ғылыми қамтамасыз ету.
3Дәнді-дақылдарды қабылдау
4. Дәнді-дақылдарды өңдеу және сақтау
5. Дәнді дақылдарға қысқаша сипаттама.
6. Өнімнің экология-лық тазалығын қамта-масыз ететін тиімді технологиялар.
7. Дәнді тұқымдастар, қарақұмық тұқымдастар
8. Өңдеу өндірісіндегі өнімдер ассортименті
9. Арпа, қарақұмық, жасымық дақылдарының ботаникалық сипаттамасы.
10. Жарманың ботаникалық сипаттамасы
11.Жарма сипаттамасы.
12.Жарма ассортименттері
13. Тарының ботаникалық сипаттамасы
14. Тарының биологиялық 1ерекшелігі
15. Нан пісіру өндірісіндегі негізгі шикізаттар
16.Ұн өндірудің негіздері.
17. Ұнның химиялық құрамы
18. Нан-тоқаш және макарон бұйымдарының технологиясы.
19.Ұнды және қосымша шикізаттарды сақтау.
20.Нанның кебуі мен қатуы, оған әсер ететін факторлар.


Скачать


zharar.kz