Теріні сорттау

Скачать

Мал шикізатын дайындау пәні бойынша 05080200 Мал шаруашылығы өмімдерін өндіру технологиясы мамандығы, төртінші курс ТЖ-205 тобының студенттеріне арналған екінші рубеждік бақылау сұрақтары
1.Ірі қара малының сүтінің химиялық құрамы.
2.Жылқы мен түйе сүтінің химиялық құрамы.
3.Қой мен ешкі сүтінің химиялық құрамы.
4.Шошқа сүтінің химиялық құрамы және биологиялық ерекшелігі.
5.Ірі қара малдарын сауу технологиясы.
6.Жылқы мен түйені сауу технологиясы.
7. Ірі қара малының ұшасының қоңдылығын анықтау.
8.Қой мен ешкі ұшасының қоңдылығын анықтау.
9.Шошқа ұшасының қоңдылығын анықтау.
10.Жылқы ұшасының қоңдылығын анықтау.
11.Түйе ұшасының қоңдылығын анықтау.
12. Ауыл шаруашылық малдарын союға дайындау және сою технологиясы
13.Сойыс малдарының ұшаларын өңдеу технологиясы.
14. Сойыс өнімдерін ветеринарлық-санитарлық қадағалау
15.Етті таңбалау әдістері.
16.Ірі қара мал ұшасының сорттық кесіктері.
17.Шошқа қой және ешкі ұшасының сорттық кесіктері.
18.Қой малынан алынғандығы анықтау және еттің сезімдігін тексеру.
19.Еттің ауру малдан алынғандығын анықтау әдістері.
20.Ірі қара малдың қоңдылық дәрежесін анықтау.
21.Қой мен ешкінкң қоңдылық дәрежесін анықтау.
22.Жылқының қоңдылық дәрежесін анықтау.
23.Түйенеің қоңдылық дәрежесін анықтау.
24.Шошқаның қоңдылық дәрежесін анықтау.
25.Қаракөл елтірісін сорттау.
26.Теріні алғашқы өңдеу.
27.Қой жүнін сорттау.
28.Теріні сорттау.
29.Ірі қара мен жылқының терісін сорттау.
30.Қой мен ешкінің терісін сорттау.


Скачать


zharar.kz