Шикізат, астық түйір және жарма өнімдерінің сапасын бақылау
1-нұсқа
1. Астық өндірісі
2. Астықтың сапасын стандарттау
3. Астық сапасы стандарттарының негізгі ұғымдары
4. Өнім сапасы және оған әсер ететін факторлар
5. Сертификаттаудың негізгі ұғымдары мен анықтамалары
6. Сертификаттаудың құқықтық негіздері
7. Бидайдың сапасын стандарттаудың техникалық шарттары
8. Типтер және оның тармақтары
9. Астық сапасын анықтаудың физикалық тәсілдері
10. Астық дәнінің сыртқы пішіні
2-нұсқа
11. Дәннің ұзыны, көлденеңі,
12. Дәннің қалыңдығы, ірілігі
13. Дәннің көлемі
14. Астық түйірінің сапасы: жалпы, міндетті, қосымша
15. Астық массасының құрамы.
16. Техно-химиялық бақылау бөлімінің міндеттері
17. Техно-химиялық бақылау бөлімінің өркендеу тарихы
18. Астық қорын сақтаудың ерекшеліктері
19. Астық сақтауда технологиялық және химиялық өзгерістер
20. Астық түйірдің химиялық құрамы