Мамандық: 6М072700 – Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Пән: Көп компонентті ет өнімдері технологиясының биотехнологиялық негіздерін жетілдіру
2 аралық бақылау
1. Дүмбілдер және жылдам мұздатылған екінші тағамдар
2. Тамақтану және экология мәселелері
3. Адам ағзасына қажетті тағамдық зататрдың маңызы
4. Тағам өнімдерінің сапасын бағалау
5. Субөнімдердің жалпы сипаттамасы
6. Ет, сүт және балық өнімдерінің технологиясы
7. Қант және қант өнімдерінің технологиясы
8. Көп компонетті тұздық дайындау технологиясы
9. Құрам өнімдердің жаңа түрлері
10. Тамақ өнімдерін өндіруде өсімдік және жануар тектес ақуыздарды пайдалану