Өңдеу өндірістерінің тауартануы пәнінен 2-ші аралық бақылауға арналған тапсырмалар.
А) Слайд. Төмендегі тақырыптар бойынша слайд жасаңыз. (слайдтың көлемі 10-12 беттен кем емес болуы шарт, орындалған жұмысты қорғау)
1. Кондитер өнімдеріне сипаттама
2. Нан және нан өнімдерінщ сапасына койылатын талаптар
3. Макарон өнімдерінің сапасына қойылатын талаптар
Б) Эссе. Төмендегі тақырыптарға эссе жазыңыз. (Құжатты әрлеу БӨЖ талаптарына сәйкес болуы шарт, эссе көлемі 300 сөзден кем болмауы тиіс).
1. Дәнді дақылдарды тағамдық мақсатта қолданудың тиімді технологиялары;
2.Макарон өндірісінде қолданылатын өсімдік текті шикізаттар;
3. ҚР нан және ұннан жасалған өнімдердің тағамдық құндылықтарын артыру мәселелері.
Құрастырған: аға оқытушы Игенбаев А.К.