1-ші аралық бақылау сұрақтары:
1. Шошқа ұшаларын жидіту
2. Ішкі мүшелерде малды сойғаннан кейін микробиологиялық және ферментативтік процестер
3. Ұшаларды бөлу
4. Шошқаның ұшасын екіге бөлгеннен кейін тексеру
5. Ет және ет өнімдерін тоңазыту және сақтау.Еттің автолизі.
6. Еттің микробиологиялық бұзылуы.
7. Тоңазытылған етті сақтау.
8. Ет және ет өнімдерін сақтау
9. Өнімді тоңазыту
10. Тоңазытылған еттің бұзылу себебі
11. Автолиз кезінде өтетін өзгерістер
12. Еттің жетілу ұзақтығы және оған әсер ететін факторлар
13. Етті қабықшаларға орау
14. Тоңазытудың техникалық құралдары
15. Етті сәл мұздату
16. Ет және ет өнімдерін мұздату және мұздатылған етті сақтау
17. Етті қабықшаларға салу және пленкаларды пайдалану
18. Етті мүшелеп қаптау әдісі
19. Ет және субөнімдерді тоңазыту
20. Шикізатты және өнімді сәл мұздату талаптары
21. Қататын ылғалдың мөлшері
22. Ет ұғымы және құрамы
23. Субөнімдердің химиялық құрамы және тамақтық құндылығы
24. Қанның плазмасының құрамы
25. Қанның ұю уақыты
26. Қанның құрамы
27. Қанды қолдану аясы
28. Қанның бөлінуі
29. Сақтау кезінде қанда болатын өзгерістер
30. Гемоглобиннің атқаратын орны
31. Ультрафильтрация