Мамандық: 6М072700 – Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Пән: Тамақ өнімдерін физика-химиялық және биохимиялық зерттеу
2 Аралық бақылау
1. Автолиз үрдісі кезінде белоктар құрылысының өзгерістері
2. Еттің микроағзалар әсерінен бұзылуы
3. Еттің сапа көрсеткіштерінің өзгеруі
4. Ет өнімдерін тұздауда микрофлораның рөлі
5. Қақтау кезіндегі ет өнімдерінің дәмінің, түсінің, иісінің және сыртқы түрінің өзгерістері
6. Жоғары температурада қыздыру кезінде ет және ет өнімдеріндегі өзгерістер
7. Бұлшық ет талшықтарындағы өзгерістердің байқалуы
8. Еттің жетілу процесі
9. Автолиз үрдісі кезіндегі белоктар құрылымының өзгеруі
10. Бактериялардың өсу фазалары