Пицца рецептіҰн - 3 кесеСу (жылы) - 1 кесеТұз - жарты шай қасықШекер - 1 шай қасықСұйық май - 3 ас қасықАшытқы (дрожжи) - 1 шай қасықБетіне салуға: шұжық (колбаса), сыр (ірімшік), қызанақ (помидор), кетчуп немесе томат пастасы

Скачать

Пицца рецепті
Ұн – 3 кесе
Су (жылы) – 1 кесе
Тұз – жарты шай қасық
Шекер – 1 шай қасық
Сұйық май – 3 ас қасық
Ашытқы (дрожжи)– 1 шай қасық

Бетіне салуға: шұжық (колбаса), сыр (ірімшік), қызанақ (помидор), кетчуп немесе томат пастасы.

▪ Жылы суды үлкендеу ыдысқа құйыңыз тұз, шекерді салыңыз және ашытқыны салыңыз жұмсақ қамыр илеңіз. Қамырды жылы орап 30 - 40 минуттай қалдырыңыз.
▪ Қамыр дайын болған соң жұқалап жайыңыз.
▪ Қамырды табаның ішіне орналастырып бетіне жұқалап кетчупті жағыңыз, үстіне шұжықты салыңыз, қызанақты салыңыз ең бетіне ірімшікті салып қатты қызып тұрған пеште 7 - 10 минуттай пісіріңіз.
Пештің барынша қатты қызғаны дұрыс, сонда тез әрі дәмді болып піседі.


Скачать


zharar.kz