Етті піскенге дейін қуырып алыңыз

Скачать

Ет – 200 гр
Крахмал – 1 бума
Қияр – 2 - 3 бас
Сәбіз – 1 бас
Болгар бұрышы – 2 - бас (1 қызыл, сары)
Ащы бұрыш – 1 бас
Кинза - (көк шөп) 1 бума
Уксус - қалауыңызша
Соя соуысы қалауыңызша
Аджика - қалауыңызша
Сарымсақ – 5 - 6 түйір
Сұйық май - қалауызша

Жасалуы
Етті ұзынша етіп тураңыз. Етті піскенге дейін қуырып алыңыз. Еттен басқа көкөністер қуырылмайды.
Қалған көкөністердің барлығын бірдей ұзынша етіп тураймыз.
Крахмалдың үстінен ыстық су құйып 10 - 15 минутқа қалдырыңыз.
Үлкенірек ыдысқа барлығын салып араластырыңыз. Сарымсақты ең соңынан салып, үстінен сұйық майды қыздырып құю керек.
Ескерту: Крахмалды қысқа бөліктерге бөліп - бөліп араластыру керек, жеуге ыңғайлы болуы үшін.

Дайындаған: Жадыра

Өзіңіз білетін рецептеріңіізбен бөлісіңіз, пікір қалдыру жолына немесе сайтқа кіріп енгізуге болады.

Суретімен қарау


Скачать


zharar.kz