Картоптан жасалған құймақ
Картоп – 5 - 6 бас
Пияз – 1 бас
Жұмыртқа – 1 бас
Ұн – 2 ас қасық
Сұйық май (қуыру үшін)
Тұз, қара бұрыш – дәміне қарай
▪ Картопты тазалап алып үккіштен өткіземіз (майдасынан)
▪ Пиязды майдалап тураймыз немесе үккіштен өткіземіз.
▪ Дәміне қарай қара бұрыш, тұз және жұмыртқа мен ұнды салып араластырамыз.
▪ Табаға 1 - 2 ас қасық май құйып дайын қоймалжыңды қасықпен салып пісіреміз.
▪ Дайын болған картоп құймағын қаймақпен ұсынамыз.
Қарапайып рецепттер білсеңіз поштаға жолдауға болады, сайтта жарияланатын болады: @yandex