Тауық еті - 300 грЖұмыртқа - 3 - 4Жүгері (консервіленген) - 1 банкаПияз - 1 басМайонез - 100 - грТұз - қалауыңызшаСұйық май (жұмыртқаны қуыру үшін) - 2 - ас қасықТауық етін қайнатып пісіріп алу керек

Скачать

Тауық еті – 300 гр
Жұмыртқа – 3 - 4
Жүгері (консервіленген) – 1 банка
Пияз – 1 бас
Майонез – 100 - гр
Тұз – қалауыңызша
Сұйық май (жұмыртқаны қуыру үшін)- 2 - ас қасық

Тауық етін қайнатып пісіріп алу керек.
Жұмыртқаның барлығын жарып араластырып, табаға аздап май құйып жұмыртқаны төрт бөліп қуырып алыңыз.
Пиязды майдалап турап, ащысын кетіру үшін, жарты қасық тұз, жарты қасық шекер салып, ыстық су құйып 10 минутқа қалдырыңыз. 10 минуттан соң пияздың суын төгіп тастаңыз.
Тауық етін, жұмыртқаны төртбұрышты етіп турап алыңыз. Барлық өнім дайын болған соң тауық еті, жұмыртқа, пияз, жүгеріні қосып майонезбен араластырыңыз, қалауыңызша тұз салыңыз. Салат дайын, асыңыз дәмді болсын!

Дайындаған: Жадыра


Скачать


zharar.kz