Қатты ірімшік (сыр) - 100 грТауық еті (піскен) немесе шұжық (колбаса) - 200 грҚияр - 2 басЖұмыртқа (піскен) - 4 басҚаймақ 20 - 150 - 200 грТұз - қалауыңшаҚара бұрыш - қалауыңшаЖасалуы

Скачать

Қатты ірімшік (сыр) – 100 гр
Тауық еті (піскен) немесе шұжық (колбаса)– 200 гр
Қияр – 2 бас
Жұмыртқа (піскен) – 4 бас
Қаймақ 20% - 150 - 200 гр
Тұз – қалауыңша
Қара бұрыш – қалауыңша

Жасалуы
▪ барлық өнімдерді ұзынша етіп турап алыңыз.
▪ шұңғыл тәрелкеге ірімшікті бір қатар салып шығыңыз;
▪ үстіне жұмыртқаны салыңыз;
▪ үстінен 1 - 2 қасық қаймақты жағыңыз да аздап тұз, қара бұрыш себіңіз;
▪ қиярды салыңыз, үстінен қаймақ жағыңыз;
▪ тауық етіп салып қаймақ жағыңыз, тұз және қара бұрышты себіңіз.
▪ Осылай барлық өнімдерді қатар - қатар таусылғанша салып шығыңыз. Салат біраз тұрған соң дәмді болады. Бетін жауып салқын жерге 2 сағатқа шығарып қойыңыз немесе тоңазтқышқа салыңыз. Дайын болған салатты шұңғыл тәрелкеден жайпақ тәрелкеге аударыңыз. Асыңыз дәмді болсын!

Дайындаған: Жадыра

Өзіңіз білетін рецептеріңіізбен бөлісіңіз, пікір қалдыру жолына немесе сайтқа кіріп енгізуге болады.


Скачать


zharar.kz