Жеңіл қырыққабат пен шұжық салатыҚырыққабат - Колбаса немесе піскен ет - 200 грАскөк (укроп) - 5 талАқжелкен (петрушка) - 5 талҚаймақ - 100 грТұз - қалауыңызшаҚара бұрыш - қалауыңызшаҚырыққабатты майдалап тураңыз аздап тұз сеуіп араластырыңыз

Скачать

Жеңіл қырыққабат пен шұжық салаты
Қырыққабат -
Колбаса немесе піскен ет – 200 гр
Аскөк (укроп) – 5 тал
Ақжелкен (петрушка) – 5 тал
Қаймақ – 100 гр
Тұз – қалауыңызша
Қара бұрыш - қалауыңызша

Қырыққабатты майдалап тураңыз аздап тұз сеуіп араластырыңыз. Етті немесе шұжықты ұзынша етіп тураңыз, аскөк пен ақжелкенді де майдалап тураңыз. Барлығын үлкен ыдысқа салып, дәміне қарай тұз, қара бұрышты сеуіп араластырыңыз.
Ескерту: шұжықтың тұзы да шығады, сондықтан тұзды аздау салған жөн.


Скачать


zharar.kz